Sekretess- och integritetspolicy

INTEGRITETSPOLICY

Integritetspolicy

Vi på Alp Electronix (Alptron AB) värnar om dina personuppgifter med högsta intresse. De personuppgifter som vi samlar in och hanterar inom ramen för våra företagsprocesser används endast i syfte att ge dig som kund den bästa upplevelsen och servicen. De områden där vi samlar in och använder dina personuppgifter beskrivs i följande avsnitt.

1. Föreskrifter

Vårt företag följer dataskyddslagen (GDPR) och andra relevanta svenska bestämmelser om dataskydd.

2. Allmänna uppgifter

Vi använder och hanterar ditt namn, din postadress, ditt personnummer, din e-postadress samt den information som du lämnar vid din registrering och profil på våra webbtjänster (alpelectronix.com och webshop).

3. Tekniska data

Vi kan, i tillämpliga fall, samla in och hantera tekniska data om din IP-adress, information om ditt operativsystem på din enhet när du besöker våra webbsidor.
Vi kan också samla in interaktionsdata som klickade länkar, svarstid, sparade objekt och liknande data för att ge dig lämpliga annonser och förslag på relaterade produkter eller tjänster baserat på dessa data.

4. Kundgenererade uppgifter

Vi kan, efter ditt samtycke, använda relevanta uppgifter från dina anslutna sociala nätverk online för att ytterligare anpassa din upplevelse med Alp Electronix, till exempel Facebook, Instagram och LinkedIn.

5. Tredjepartsanvändning av personuppgifter

Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till någon tredje part, såvida inte du som kund och/eller registrerad användare i våra system har bekräftat och godkänt detta.

6. Hur länge lagrar vi dina personuppgifter?

De uppgifter vi samlar in från dig lagras enligt gällande bestämmelser endast under den tid de behövs för sitt ändamål, dvs. den användning de var avsedda för när uppgifterna samlades in.

7. Tillgänglighet till personuppgifter

Personuppgifter är endast tillgängliga inom- och hanteras av behörig personal på Alp Electronix.

8. Datasäkerhet

De webbtjänster och system som används på Alp Electronix är valda för tillräcklig säkerhet, men fullständig säkerhet kan inte uppnås, t.ex. i webbsidedata som överförs via Internet. I händelse av säkerhetsöverträdelser meddelar Alp Electronix alla berörda kunder.

9. Dina skyldigheter och rättigheter

Som normal säkerhetspraxis ska du behandla lösenord och privata uppgifter med försiktighet, t.ex. genom att ha starka lösenord som bara du själv känner till och vara försiktig när du använder offentliga enheter och nätverk.
Du kan när som helst kostnadsfritt begära ut dina privata uppgifter, begära att de tas bort (vilket kan kräva att ditt konto/din profil raderas) och begära att ditt godkännande att lagra och använda uppgifterna återkallas.
Om du vid något tillfälle har frågor, klagomål eller synpunkter på våra tjänster eller vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta Alp Electronix på contact@alpelectronix.com

  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.